Krentenbroodje
Na alle drukte rondom de verhuizing, heb ik
ein-de-lijk weer de tijd gevonden om een heerlijk krentenbroodje te bakken! Ik was bijna vergeten hoe lekker die was.
Ook was het de eerste keer dat ik de oven gebruikte, dus het was even wennen, maar het resultaat mag er zijn!
Dit broodje is heerlijk als ontbijt, lunch of gewoon als tussendoor. En geloof me; invriezen hoeft niet, want dit pareltje is zo op!
Ingrediënten
100 gram amandelmeel
100 gram volkoren speltmeel
(ipv bovenstaande 200 gram kun je ook kiezen voor 100 gram kokosmeel, 50 gram havermeel en 50 gram havermout)
50 gram gebroken lijnzaad
1 theelepel wijnsteenbakpoeder
1 eetlepel verse sinaasappelrasp
3 eetlepels biologische honing
5 eieren (vrije uitloop)
50ml kokosolie (gesmolten)
2 eetlepels koekkruiden
60 gram cashew noten
125 gram rozijnen (ongezwaveld)
Snuf zout
Bereidingswijze
Genieten maar!
Reactie schrijven