1 stengel sereh (citroengras)
1 verse gele peper
1 verse rode peper
5 cm verse gember
2 sjalotten
3 tenen knoflook
Handje verse koriander
1 theelepel mosterdzaad
1/2 theelepel nootmuskaat
1 theelepel kurkuma (geelwortelpoeder)
3 eetlepels vissaus
2 blaadjes kaffir (gedroogd limoenblad)
2 theelepels kokosbloesemsuiker
Sap van 1/2 limoen
50 ml kokosroom (dik, dus uit pakje/blik)
De lekkerste currypasta's maak je natuurlijk zelf! Dit recept van gele currypasta combineer je heerlijk met vis of garnalen. Door de vele kruiden en specerijen komen tijdens het maken van deze curry de heerlijkste geuren vrij. Alsof je je in Azië bevindt! Maak 'm snel zelf en je zal niet snel meer currypasta uit een potje kopen!
En klaar is je currypasta!
Je eet deze curry bijvoorbeeld met noedels, courgette, sperziebonen, roerbakei en garnalen. Yummie!